2 thoughts on “Chora, to jest strategia walki z c19”
Gratuluję przypomienia (choć) części wiedzy, którą udostępniałem przez lata w internecie – 25 programów,
głównie w wywiadach NTV oraz podczas wystąpień w Katowickich Targach Bliżej Zdrowia Bliżej Natury.
Postaram się szerzej odnieść do powyższej prezentacji w niedługim czasie.
Jeszcze jedna uwaga:
Glutation o którym informuję od ponad 20 lat, musi być wytworzony zgodnie ze specyfiką poszczególnych komórek, tak jakościowo jak i ilościowo zgodnie z zapotrzebowaniem w danym czasie i rejonie ustroju.
Najlepszym materiałem do produkcji glutationu jest izolat białka serwatkowego. Tutaj prym wiedzie
IMMUNOCAL PLATINUM z dwucząsteczkową formą cysteiny, niewykrywalnej przez system obronny.
Komórki naszego układu immunologicznego nie osiągnęły jeszcze wystarczającego stopnia ewolucji,
aby prawidłowo zweryfikować cysteinę jednocząsteczkową z pokarmów. Dlatego, nie niszczą jej, ale
można powiedzieć, że ją internują. Część tak zatrzymanej cysteiny i tak przedostaje sie dalej, jednak
organizm wyraźnie cierpi z powodu deficytu glutationu, co wynika z niedoboru surowca do jego
bezpośredniego i stałego wytwarzania. Trudno nawet określić jak wiele prawidłowych procesów zależy
od tego najważniejszego antyoksydantu.
Dlatego, opracowano formę wyższą dostającą się bez przeszkód do jelit z pominięciem ukł. immun.
Po przedostaniu się do jelit (to rodzaj żywności funkcjonalnej) i po odpowiednim przygotowaniu, za pomocą związków siarkowo-wodorowych tzw. TIOLI poprzez krew, dostarczana jest cysteinę2 do właściwych rejonów ciała zgodnie z wewnętrznym systemem informacyjnym..
Zatem, serwowanie gotowego glutationu jest nieprawidłowym działaniem. Natomiast wlewy to oddzielny temat do omówienia, szczególnie w kontekście tworzenia synergizujących się zestawów złożonych z substancji biologicznie czynnych potęgujących swoje możliwości w odpowiednich zestawieniach.
Pominięte zostały również inne niezwykle istotne możliwości i funkcje glutationu np. w relacji hiper -zdrowonośnego oddziaływania w połączeniu z ASTAKSANTYNĄ i DYSMUTAZĄ PONADTLENKOWĄ.
To kolejne niezwykle istotne tematy wymagające dokładnego omówienia.
Gratuluję przypomienia (choć) części wiedzy, którą udostępniałem przez lata w internecie – 25 programów,
głównie w wywiadach NTV oraz podczas wystąpień w Katowickich Targach Bliżej Zdrowia Bliżej Natury.
Postaram się szerzej odnieść do powyższej prezentacji w niedługim czasie.
Jeszcze jedna uwaga:
Glutation o którym informuję od ponad 20 lat, musi być wytworzony zgodnie ze specyfiką poszczególnych komórek, tak jakościowo jak i ilościowo zgodnie z zapotrzebowaniem w danym czasie i rejonie ustroju.
Najlepszym materiałem do produkcji glutationu jest izolat białka serwatkowego. Tutaj prym wiedzie
IMMUNOCAL PLATINUM z dwucząsteczkową formą cysteiny, niewykrywalnej przez system obronny.
Komórki naszego układu immunologicznego nie osiągnęły jeszcze wystarczającego stopnia ewolucji,
aby prawidłowo zweryfikować cysteinę jednocząsteczkową z pokarmów. Dlatego, nie niszczą jej, ale
można powiedzieć, że ją internują. Część tak zatrzymanej cysteiny i tak przedostaje sie dalej, jednak
organizm wyraźnie cierpi z powodu deficytu glutationu, co wynika z niedoboru surowca do jego
bezpośredniego i stałego wytwarzania. Trudno nawet określić jak wiele prawidłowych procesów zależy
od tego najważniejszego antyoksydantu.
Dlatego, opracowano formę wyższą dostającą się bez przeszkód do jelit z pominięciem ukł. immun.
Po przedostaniu się do jelit (to rodzaj żywności funkcjonalnej) i po odpowiednim przygotowaniu, za pomocą związków siarkowo-wodorowych tzw. TIOLI poprzez krew, dostarczana jest cysteinę2 do właściwych rejonów ciała zgodnie z wewnętrznym systemem informacyjnym..
Zatem, serwowanie gotowego glutationu jest nieprawidłowym działaniem. Natomiast wlewy to oddzielny temat do omówienia, szczególnie w kontekście tworzenia synergizujących się zestawów złożonych z substancji biologicznie czynnych potęgujących swoje możliwości w odpowiednich zestawieniach.
Pominięte zostały również inne niezwykle istotne możliwości i funkcje glutationu np. w relacji hiper -zdrowonośnego oddziaływania w połączeniu z ASTAKSANTYNĄ i DYSMUTAZĄ PONADTLENKOWĄ.
To kolejne niezwykle istotne tematy wymagające dokładnego omówienia.
Pozdrawiam
Bogdan Skrzęta
Czy moderator nie wybudził się jeszcze ze snu zimowego?
Wiosnę już mamy…
Co, z tak ładnie nazywaną cenzurą?
Autor